Lehdistötiedotteet

IDG-Tools Nivelletty kuusiokolosarja

IDG-Tools® lanseeraa uuden nivelhylsysarjan

IDG-Tools Ledhylssatser

IDG-Tools nivelletty hylsysarja

Suomen Teollisuustyökalut Oy, IDG-Tools esittelee uuden nivelhylsysarjan, joka on tehty kulutusta kestäväksi ammattikäyttöön. Sopii täydellisesti yhteen mutterikoneen kanssa. Pieni tehohävikki tasapainottuu kun käytetään nivellettyä jatkovartta ja hylsyä, jolloin pystytään asentamaan ja irrottamaan vakaasti ja tasaisesti pienissä ja ahtaissa tiloissa. Sarjaa on 3/8” sekä 1/2″ tuumaisena. 3/8” sarjassa hylsyjä on 8 – 21 mm ja 1/2″ sarjassa 10 – 24 mm.

Yhdistelmätyökalu on yksi sarjamme hyödyllisistä ratkaisuista, joka helpottaa työtä konepajoissa, korjaamoilla ja verstaissa. Tuotenro: 5550-4-12

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä omaan edustajaasi tai Suomen Teollisuustyökalut Oy:stä.

IDG-Tools Tarkistuskamera

IDG-Tools® lanseeraa uuden tarkistuskameran

IDG-Tools Inspektionskamera

IDG-Tools tarkistuskamera

Suomen Teollisuustyökalut Oy, IDG-Tools esittelee uuden tarkistuskameran 3.5” värinäytöllä ja tallentavalla video/valokuva toiminnolla. Tallennukseen käytetään SD muistikorttia (32Gb). Kamerassa on myös AV-liitin sekä USB-portti sekä hyvin joustava ja ohut kaapeli, jonka päässä on mikrokamera, joka mahtuu jopa 5 mm kokoisiin reikiin. Kameralla voi tarkistaa moottorin sylintereitä, kaapelikanavia, putkia, jne. Kamerassa on päätylinssi ja sivulinssi, joiden näkymää voi vaihtaa tarkastuksen aikana. Tämän ansiosta on helppo tarkistaa seinämät “sivukuvalla” ja vaihtaa sitten taas nopeasti “etukuvaukseen”. Kaiken lisäksi kaapelia voi kääntää 180°.

Kaapelin mitat ovat 1100 mm x 4.9 mm. Automaattinen valotus, kiinteä valkotasapaino. Hallinta valikoista. 5 x zoomaus. Aika/päivämääränäyttö.

Toimituksessa mukana: laukku, paristot (4 x AA), AV-kaapeli, SD-muistikortti.

Tuotenro:3580-1-5

Voidaan toimittaa myös 3 m pitkä kaapeli, jossa on päätylinssi. Tarkoitettu pitkien putkien tarkistamiseen.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä omaan edustajaasi tai Suomen Teollisuustyökalut Oy:stä.

IDG-Tools Työkaluvaunu, 13 laatikkoa

IDG-Tools® lanseeraa uuden 13-laatikkoisen ”Maxi” työkaluvaunun

IDG-Tools Verktygsvagn 13-lådor

IDG-Tools työkaluvaunu 13 laatikkoa

Suomen Teollisuustyökalut Oy, IDG-Tools esittelee uuden ”Maxi” työkaluvaunun ammattikäyttöön. Työkaluvaunun perusversiossa on 13 kuulalaakeroitua teräslevylaatikkoa, neljä kääntyvää pyörää, joista kahdessa on jarrut. Maksimikantavuus on täydet 70 kg / laatikko. Mitat 1150 x 1000 x 460 mm (leveys x korkeus x syvyys)

Vaunun sisältö voidaan räätälöidä asiakkaan oman tarpeen mukaan ja varustaa valmiilla moduuleillla, joita voi valita oman ammattialan mukaan. Tämä vaunu ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan on samalla aivan ehdoton esim. autokorjaamoilla.

Vaunuun on saatavilla koko joukko lisävarusteita esim. Stereolaatikko ”Clarion”, joka yhdistettävissä Bluetooth-toiminnolla Iphoneen tai muihin älypuhelimiin, sisäänrakennetut kaiuttimet, CTEK laturi ja 12 V akku sisältyvät laatikkoon. Toisin sanoen työkaluvaunu mahdollistaa mukavan kuuloisen työympäristön.

Tuotenro: 6900-13

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä omaan edustajaasi tai Suomen Teollisuustyökalut Oy:stä.

IDG-Tools Työkaluvaunu, 8 laatikkoa

IDG-Tools® lanseeraa uuden työkaluvaunun

IDG-Tools Verktygsvagn 8-lådor

IDG-Tools työkaluvaunu 8 laatikkoa

Suomen Teollisuustyökalut Oy, IDG-Tools esittelee uuden työkaluvaunun ammattikäyttöön. Työkaluvaunun perusversiossa on kahdeksan kuulalaakeroitua teräslevylaatikkoa, kaksi kiinteää ja kaksi pyörivää rengasta, joista yhdessä on jarrut. Maksimikantavuus on täydet 70 kg / laatikko. Mitat 680 x 1025 x 460 mm (leveys x korkeus x syvyys)

Vaunun sisältö voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan ja varustaa valmiilla moduuleilla, joita voi valita oman ammattialan mukaan, esim. pihdit, hylsyt, kiintoavaimet, räikät, ruuvimeisselit, vasarat, taltat jne.

Vaunuun on saatavilla koko joukko lisävarusteita esim.  välikaappi, jossa kolme laatikkoa tai yläkaappi, jossa 9 laatikkoa, sivupidike paperirullalle, ilmakoneelle, sähkökoneelle, kemikaalipulloille jne. Stereolaatikko ”Clarion”, jossa sisäänrakennetut kaiuttimet, CTEK laturi ja 12 V akku.

Tuotenro: 6900-8

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä omaan edustajaasi tai Suomen Teollisuustyökalut Oy:stä.

IDG-Tools Lenkkiräikkähylsysarja

IDG-Tools® lanseeraa lenkkiräikkähylsysarjan

IDG-Tools Ringspärrhylssats

IDG-Tools Lenkkiräikkähylsysarja

Suomen Teollisuustyökalut Oy, IDG-Tools esittelee uuden yhdistelmätyökalun ammattikäyttöön. Lenkkiräikkä kolmella eri toiminnolla. Yksi ja sama työkalu pystyy niin torx- kuin kuuskanttiruuveihin. Helposti asennettavat ja vaihdettavat hylsyt.

Nivelletty ja molempiin suuntiin taipuva räikkävarsi on varustettu 14 ja 19 mm, 12-kanttisella hylsyllä. Sarja sisältää hylsyt, jotka on helppo asentaa räikkään ja vaihtaa ruuvikannan mukaan.

Sisältää hylsyt:

Torx: E8, E10, E11, E12, E14, E16, E18, E20 ja E22.

Kuuskantti: 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16 ja 17 mm (14 ja 19 mm kiinteänä avaimessa)

Yhdistelmätyökalu on osa sarjamme hyödyllisistä ratkaisuista, joka helpottaa työtä konepajoissa, korjaamoilla ja verstaissa. Tuotenro: 3432-8-19

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä omaan edustajaasi tai Suomen Teollisuustyökalut Oy:stä.

IDG-Tools Twisthylsyt

IDG-Tools® lanseeraa pultinpoistajahylsyn ”Twist”

IDG-Tools Twisthylsor

IDG-Tools Twisthylsyt

Suomen Teollisuustyökalut Oy, IDG-Tools esittelee uuden työkalun ammattikäyttöön. IDG-Toolsin Twisthylsyllä voidaan mutterikoneella, räikkävarrella tai nivelvarrella irrottaa pultteja ja muttereita, joiden pää on pyöristynyt.

Hylsy toimii vääntämällä vastapäivään, toimii mutterikoneella tai ilman. Hylsy tarttuu kiinni mutteriin eikä lipsu. Twisthylsyä voidaan käyttää jopa kiintoavaimella, jos vioittunut mutteri tai pultti on todella ahtaassa paikassa, tämän vuoksi hylsy on kuusikulmainen.

Hylsysarja sisältää:  6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 24 mm hylsyt,  ½” vääntiöllä.  Hylsyt on Ni-Cr-Mo terästä, joka tekee hylsyistä erittäin vahvat joten niitä voi käyttää myös mutterikoneessa.

Tuotenro: 3485-6-24

IDG-Tools Nivelletty Hanhenjalka-avainsarja

IDG-Tools® lanseeraa nivelletyn hanhenjalka-avainsarjan

IDG-Tools Ledbara kråkfotsnycklar

IDG-Tools Nivelletyt hanhenjalka-avaimet

IDG-Tools Ledbara kråkfotsnycklar

IDG-Tools Nivelletty hanhenjalka-avain

Suomen Teollisuustyökalut Oy, IDG-Tools esittelee uuden työkalun ammattikäyttöön. Tällä Chrome-Vanadium teräksestä valmistetulla IDG-Tools nivelletyllä hanhenjalka-avainsarjalla voidaan helposti työskennellä ahtaissa tiloissa, joka ennen on ollut lähes mahdotonta tavallisilla työkaluilla. Täydellinen työkalu työskenneltäessä polttoainekytkentöjen, -johtojen, hydrauli- ja jarruletkujen kanssa sekä muissa kohteissa, joissa ei voida käyttää tavallisia hylsyjä ja avaimia. Avaimen toinen pää on kiinteä ja toinen nivelletty, molemmat päät ovat saman kokoiset, ja avainta on eri kokoja 6 – 14 mm, sekä 17 ja 19 mm.

Tuotenro: 4215-6-19

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä omaan edustajaasi tai Suomen Teollisuustyökalut Oy:stä.

IDG-Tools STUBBY-mutterikone

IDG-Tools® lanseeraa pienen ½” STUBBY-mutterikoneen

8207-1-2

Suomen Teollisuustyökalut Oy, IDG-Tools esittelee uuden ½” paineilmakäyttöisen mutterikoneen ammattikäyttöön. Kone on pieni ja kevyt, silti tasapainoinen ja suorituskyky huippuluokkaa. Soveltuu erittäin hyvin ahtaisiin tiloihin mm. vaihdelaatikko-, moottori- ja eturipustustöihin.
Pyörimissuunnan saa helposti vaihdettua. Vain yksi painike, joten suunnanvaihto onnistuu yhdellä kädellä. Säädettävä momentti kiristykseen ja täydet tehot aukaisussa. Kone painaa vain 1,34 kg ja maksimivääntö aukaisussa 678 Nm, 6,2 bar.

Tuotenro: 8207-1-2

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä omaan edustajaasi tai Suomen Teollisuustyökalut Oy:stä.